English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: يکشنبه ٠٩ آذر ١٣٩٩


  چاپ        ارسال به دوست

روز جهانی غذا

مریم نیک اختر کارشناس ارشد تغذیه بالینی شاغل در بیمارستان رازی ارومیه ضمن تبریک روز جهانی غذا ، و بیان علت و هدف نامگذاری این روز ، بیان کردند هدف از نامگذاری این روز توسط سازمان بهداشت جهانی جلب توجه همگان به موضوع تغذیه در تمام زمینه ها مانند کشاورزی، فراوری، فناوری  ، بهداشت ، توزیع ، تهیه و ....مواد غذایی می باشد.وی افزود با توجه به شرایط پاندمی کرونا ویروس  مردم بایستی نکات تغذیه ای را  بیش از بیش رعایت کنند . به همین منظور ایشان جزوه ای را در خصوص تغذیه در دوران بیماری کرونا آماده کرده و ضمن آموزش چهره به چهره به مراجعین درمانگاه تخصصی ، جزوه مربوطه را نیز به مراجعین تحویل دادند. 

 

دانلود فایل " تغذیه در دوران کرونا"


١٠:١٥ - 1399/08/05    /    شماره : ٣٣٧١٠    /    تعداد نمایش : ٢٨



خروج