English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٢١ فروردين ١٣٩٩


  چاپ        ارسال به دوست

حفظ و ارتقاء ایمنی بیماران

امنیت غذایی بیماران در دستان شماست .این مطلب را سیفی پور کارشناس بهداشت محیط مرکز رازی ارومیه در آموزش چهره به چهره به پرسنل آشپزخانه مرکز آموزشی درمانی رازی ارومیه بیان نمودند.در این آموزش ایشان در مورد راههای انتقال ویروس کرونا توضیحات کاملی ارائه نمودند و در ادامه روش های پیشگیری از آن را بیان کردند . سپس یه صورت عملی نحوه شستشوی مواد اولیه غذایی ، نحوه طبخ غذا ها به خصوص غذاهای گوشتی ، نحوه گندزدایی آشپزخانه و بهداشت فردی کارکنان آشپزخانه آموزش داده شد.


٠٩:٠٨ - 1398/12/15    /    شماره : ٢٩٤٨٤    /    تعداد نمایش : ٢٨



خروج